MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (2024)

MTV Splitsvilla ir populārs šovs, ko pārraida MTV Indija, un tūkstošiem cilvēku valstī to skatās. MTV Splitsvilla ir Indijas televīzijas realitātes šovs, ko piedāvā aktieris Saulijs Leone un VJ Rannvijay Singh.

Raidījums, ko pirms desmit gadiem 20. gada 2008. jūnijā izveidoja Pērviss Bhats un Šveta Jangra, kanālā MTV Indija. 2009.gadā tas kļuva ārkārtīgi populārs Indijā, un tūkstošiem cilvēku valstī sāka to skatīties.

Saturs

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāji (no 1 līdz 13)

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (1)

Raidījums kļuva par tēmu, lai par to runātu pusaudžu vidū, un lielākā daļa skatītāju vecuma grupā bija no 15 līdz 25 gadiem. Es joprojām atceros, kad 2009. gadā raidījums tika rādīts, un daudzi mūsu draugi par to runāja.

Raidījums sākās 2008.gadā, un šodien ir 2018.gads, un tiek rādīta 12.sezona. Ilgstošs realitātes šovs kanālā MTV rīko desmito sezonu, un tas ir sasniegums. Mēs apskatīsim visus MTV Splitsvilla uzvarētājus.

MTV Splitsvilla 1 uzvarētājs: Vishal Karwal un Shraddha Haribhai

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (2)

Višals Karvals (32 gadi) ir veiksmīgs Indijas televīzijas aktieris, kurš savu karjeru sācis kopā ar Splitsvillu. Par laimi, Karvals atvadījās no šova, pārvedot titulu mājās. Viņš turpināja aktiera karjeru televīzijā, un tas viņam ir nācis par labu.

Daudzi lielākie televīzijas producenti viņu ir parakstījuši, lai spēlētu galvenās lomas. Vishal spēlēja galveno lomu Bhagyavidhaata kanālā Colors, un tas ir Indijas drāmas seriāls.

Daudzi realitātes šovi ir piedāvājuši konkursantu iespējas, un Karvals piedalījās Big Boss 6. sezonā, kas tika pārraidīta kanālā Colors.

Pašlaik Paramavatar Shri Krishna producentiem kopš 2017.gada ir uzticēts Kunga Višnu lomai, un pirmās sezonas uzvarētājam klājas labi ar savu aktiera karjeru.

Shraddha Haribhai: Acīmredzot par viņu nav informācijas pēc tam, kad viņa ieguva karalienes titulu populārajā realitātes šovā.

Splitsvilla 2. sezonas uzvarētājs: Sidharth Bhardwaj un Sakshi Pradhan

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (3)

Sidharth Bhardwaj (31gads) ir modelis, aktieris un vīdžejs, kurš ir MTV Splitsvilla2 uzvarētājs. Viņš uzvarēja realitātes šova Splitsvilla 2.sezonā kopā ar Sakši Pradanu.

Viņi abi paņēma mājās 5,00,000XNUMXXNUMXRs, un uz viņu galda sāka parādīties piedāvājums. Pradhana neietekmēja Bolivudas un Indijas televīziju, taču viņa palika modele un vīdžejs.

Viņai šodien klājas ļoti labi kā modelei, un Bharadwaj piedalījās Bigg Boss 2011. gadā, un viņš bija otrais vicečempions.

MTV Splitsvilla 3 uzvarētājs: Parag Chadha un Riya Bamniyal

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (4)

Parag: Viņš debitēja ar populāro TV realitātes šovu. Čada dzimis un audzis Deli, Indijā. Pašlaik Parags ir aktieris, modelis un aktieru atlases direktors. Indijas televīzijas producenti ir devuši iespēju attēlot Kriša lomu filmā Jamai Raja. Life OK producenti parakstīja Paragu par šovu, bet ikdienas ziepes "Narco" nekad nenotika.

Riya: Riya Bamniyal (30gadi) ir indiešu aktieris un modele, kas filmējusies tamilu un hindi filmās. Pēc Indijas realitātes televīzijas šova Splitsvilla kroņa iegūšanas viņa ieguva vairākas iespējas.

Paraga parakstīja līgumu ar Kulir 100° (2010) un Luv Ka The End (2011), un viņai vairs nebūs iespēju no šīs nozares. Tomēr modeles karjerā viņai veicas ārkārtīgi labi.

MTV Splitsvilla 4 uzvarētājs: Dushyant Yadav & Priya Shinde

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (5)

Dušjants: Viņš ir modelis un aktieris, kurš spēlēja galveno lomu Amita KaAmit ēterā Sony izklaides televīzijā. Taču šovs nesasaistījās ar skatītājiem, bet izrāde beidzās ar 223 sērijām. Pašlaik Dušjans ir aktīvs modelis un koncentrējas uz kultūrismu.

Prija Šinde: Aktīvs aktieris un modele, kas ieguva titulu Miss Pune Personality 2009. Shinde ieņēma otro vietu konkursā Mis IBM, un viņa ieņēma ceļu televīzijas nozarē. Pašlaik Prija koncentrējas uz modelēšanu, aktiermākslu un Jalak Diamond Jewels & Freedom ikdienas darbu apstiprināšanu.

Splitsvilla 5. sezonas uzvarētājs: Paras Chhabra un Akanksha Popli

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (6)

Paras: Indijas aktieris, modelis un televīzijas vadītājs. Piektās sezonas uzvarētājs šajā nozarē ir kļuvis nozīmīgs, un viņš ārkārtīgi aug. Čabra ir veiksmīga modele un aktieris, kas parādījās filmās Badho Bahu (2017–2018) un Karn Sangini (2018).

DJ Akankša: Veiksmīga modele un dīdžejs, kurš uzvarēja piektajā sezonā, gūst panākumus citā jomā. Cilvēki izvēlējās viņas aizraušanos un kļuva par dīdžeju. Pašlaik viņa strādā par modeli un pilnas slodzes dīdžeju, un jūs varat rezervēt viņu savai ballītei vietnē BookMyShow.

Splitsvilla 6. sezonas uzvarētājs: Paramvir Singh un Mendy Debbarma

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (7)

Paramvir: Singhs bija sestās sezonas uzvarētājs, un viņš koncentrējas uz savu aktiera karjeru. Tomēr viņš nevarēja daudz paveikt televīzijas nozarē un modelēšanā. Pašlaik modelēšana viņam ir lieliska iespēja, un Params uz to koncentrējas.

Mandy: Debbarma pārņēma karalienes titulu savās mājās, un viņa turpināja strādāt par pilnas slodzes modeli. Splitsvillas šovs veicināja viņas modeles karjeru, un viņa līdz šim ir aktīva modele.

MTV Splitsvilla 7 uzvarētājs: Mayank Gandhi & Scarlett Rose

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (8)

Mayank: Izskatīgais vīrietis, kurš titulu pārveda mājās, ieguva stimulu profesionālajā dzīvē. Viņš varēja pilnībā izmantot televīzijas nozares piedāvājumus. Gandijs līdz šim ir strādājis piecpadsmit šovos, un viņš nekad neatkāpjas no izaicinošiem šoviem. Mejans trīs gadus satikās ar Yeh Hai Mohabbatein slaveno Mihiku Vermu, taču pārim tas noderēja un izšķīrās.

Pašlaik televīzijas industrija ir ļoti apmierināta ar viņu, un viņam ir daudz iespēju strādāt Hindi šovbiznesā.

Rožu: Skaistule, kuras vārdā ir iekļauts skaistumkopšanas tituls, labi strādā modelēšanas nozarē. Šķiet, ka Skārletu neinteresē filmas, taču viņa nopelna diezgan daudz naudas no modelēšanas koncertiem un līgumiem. Roza ir aktīva pilna laika modele, un jūs varat viņai sekot Instagram un YouTube kanālā.

MTV Splitsvilla 8 uzvarētājs: Princis Narula & Anuki Čokhonelidze

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (9)

Narula: Viņš ir cilvēks, kurš atstāja iespaidu starp jauniešiem, un ikdienas ziepes auditoriju ar Realitātes šovs Big Boss. Praisa ir veiksmīga realitātes šova uzvarētāja, kas no mājām pārveda prestižākos titulus Roadijs X2, Splitsvilla 8 un Bigg Boss 9 2015. gadā.

Turklāt neviens nevar noliegt, ka 2015. gads bija Prinsa gads. Pēc uzvaras divos MTV realitātes šovos un vienā lielajā realitātes šovā nav šaubu, ka viņš ir nodrošinājis savas pozīcijas televīzijas nozarē.

Čokhonelidze: Anuki, 24, ir Džordžijas meitene, kura ir pilna laika profesionāla modele no ASV. Mūsu valsts viņai ir devusi iespēju strādāt Splitsvillā, un titula izcīnīšana veicināja viņas karjeru. Tomēr viņa nevarēja sasniegt tādus pašus augstumus kā Narula. Šobrīd viņa strādā par pilnas slodzes modeli vairākās valstīs.

MTV Splitsvilla 9 uzvarētāji: Gurmeet Singh Rehal un Kavya Khurana

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (10)

Singh: Pēc uzvaras šovā Rehals pierādīja, ka viņu neinteresē televīzijas šovi. Tomēr viņš izrāda lielu interesi par kultūrismu, fitnesu un modelēšanu. Pašlaik Singhs apprecējās ar savu ilggadējo draudzeni Britaniju Laurenu Mariju.

Khurana: Kavja neapšaubāmi nopelnīja tiesības saukt par 9. sezonas Splitsvillas karalieni. Viņa ir nepilna laika dīdžejs un pilna laika modele. Daudzi uzskata, ka pēc titula pārvešanas mājās un bagātīgas dzīves viņa nopelnīja daudz naudas.

Tās varētu būt uzņēmējdarbības prasmes, kas izraisīja tīrās vērtības pieaugumu. Kopumā viņa ir ļoti labi profesionālajā dzīvē, un jūs varat viņu atbalstīt, sekojot Instagram.

MTV Splitsvilla 10 uzvarētājs: Baseer Ali & Naina Singh

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (11)

Ali: Bašīrs, 24gadus vecs, dzimis un audzis Haidarabadā, un popularitāte viņam sekoja pēc iekļaušanas MTVRoadies (2017) atlasītajā sarakstā. Veiksme viņam nesekoja, jo viņš nevarēja iegūt Roadies 2017 titulu, taču MTV atkal klauvēja pie Ali durvīm.

MTV Splitsvilla 10. sezona deva viņam visvairāk nepieciešamo stimulu, un Ali pameta šovu ar titulu. Basheer karjera ir uz pareizā ceļa, un mums ir jāgaida un jāskatās, cik veiksmīgi viņš gūs šajā nozarē.

Naina: Singhs piedalījās filmās Femina Most Stylish Diva 2013, MTV Splitsvilla 10 un Indijas nākamā superzvaigzne. Naina ir aktīva modele, aktrise un fitnesa ķēms, un šķiet, ka nekas viņai netraucēs gūt panākumus šajā nozarē.

MTV Splitsvilla 11 uzvarētājs: Gaurav Alugh un Shruti Sinha

MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (12)

Gauravs Alugh:

Gouravs ir viens no labākajiem jauniešu realitātes šova MTV Roadies X4 dalībniekiem. Viņu izvēlējās pēc viņa izcilā snieguma Chandigarh Roadies klausīšanās.

Šruti un Gauravs beidzot kļuva par Splitsvillas 11.sezonas uzvarētājiem. Splitsvilla XI lielais fināls notika 03.gada 2019.februārī. Šova uzvarētāji ieguva trofeju kopā ar naudas balvu.

Šruti Sinha:

Shruti Sinha ir dejotājs, horeogrāfs un MTV Roadies Xtreme dalībnieks. Viņa pārsteidza gangleaderus ar savu deju un skaistumu. Viņas dejošana Pūnas klausīšanās bija tik skaista, ka bandu vadītāji Raftārs un Nikhils Činapa vēlējās, lai viņi varētu dejot tāpat kā viņa.

Šruti uzvarēja Splitsvilla 11 kopā ar savu labāko draugu Gauravu.

MTV Splitsvilla 12 uzvarētājs: Priyamvada Kant un Shrey Mittal

Priyamvada Kant un Shrey Mittal kļuva par MTV Splitsvilla12 uzvarētājiem. MTV Splitsvilla lielais fināls tika pārraidīts 17.gada 2020.janvārī, kur Šrijs un Prijamvada pierādīja, ka ir pelnījuši uzvarēt šovā. Lielajā finālā abi cīnījās pret Ašišu Bhatiju un Miesu Ijeru.

MTV Splitsvilla X3 Uzvarētājs: TBA

Visu Indijas realitātes TV šovu uzvarētāji!
MTV Splitsvilla uzvarētāju saraksts
MasterChef Indijas uzvarētāju saraksts
Big Boss uzvarētāju saraksts
Indijas labāko Dramebaaz uzvarētāju saraksts
Indijas elku uzvarētāju saraksts
MTV Roadies uzvarētāju saraksts
Jhalak Dikhhla Jaa uzvarētāju saraksts
Indijas talantu uzvarētāju saraksts
Sa Re Ga Ma Pa Li'l Champs uzvarētāji
Kaun Banega Crorepati uzvarētāju saraksts
Dance Plus uzvarētāju saraksts
Nach Baliye uzvarētāju saraksts
Khatron Ke Khiladi uzvarētāju saraksts
Deju Indijas deju uzvarētāju saraksts
MTV Splitsvilla visu sezonu uzvarētāju saraksts ar attēliem (2024)

References

Top Articles
The Best Gluten Free Waffles Recipe
How to Make Gluten Free Sourdough Bread with Recipe
Pau.blaz
Administrative Supplement Program to Add Fluid-based Biomarkers and APOE Genotyping to NINDS ADRD Human Subjects Research Grants
Wsbtv Fish And Game Report
Used Trucks for Sale in Oneida, TN (with Photos)
Tmobile Ipad 10Th Gen
Record-breaking crowd lifts Seattle Sounders to CCL glory on "special" night | MLSSoccer.com
Barber King Bargain Shop Tulsa Photos
Allegheny Clinic Primary Care North
Craigslist Com Humboldt
Yovanis Pizzeria - View Menu & Order Online - 741 NY-211 East, Middletown, NY 10941 - Slice
Teenbeautyfitness
My Scheduler Hca Cloud
Craigslist Shelves
Syncb Ameg D
Lowell Holiday Wrestling Tournament 2022
Apple Nails & Spa, 3429 Toringdon Way, Charlotte, Reviews and Appointments
Die 12 besten Chrome Video Downloader im Überblick
Learning The Hard Way Chapter 4
10 Teacher Tips to Encourage Self-Awareness in Teens | EVERFI
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
How Much Is Felipe Valls Worth
Linus Tech Tips Forums
Rick Steves Forum
Covenant Funeral Service Stafford Obituaries
Best Restaurants In Lynnwood
Restored Republic June 16 2023
Syracuse Deadline
Korslien Auction
Family Leisure Sale
Dimbleby Funeral Home
Hanging Hyena 4X4
Jan Markell Net Worth
Cbs Sportsline Fantasy Rankings
Minor League Baseball Leaders
Tények este teljes adás, 2024. április 26., péntek
2010 Ford F-350 Super Duty XLT for sale - Wadena, MN - craigslist
Orylieys
Ctbids Reno
Surface Area Formulas (video lessons, examples, step-by-step solutions)
Enlightenment Egg Calculator
Kagtwt
Cashflow Manager Avid
5417873087
Weather Underground Pewaukee
Arrival – AIRPOWER24 6th – 7th Sept 24
Broadcastify Thurston County
Big Lots Hours Saturday
Trapshooters.com Discussion Forum
Skid B Gon Brake Pads
Craigslist High Springs Fl
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 6110

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.